HU | EN
Árkalkuláció, foglalás

Kedves Partnereink!

A jelenlegi kormányrendelet értelmében 2020.november 11-től a veszélyhelyzet végéig csak magánrendezvényeket tudunk fogadni maximum 10 fős létszámig. A vállalati rendezvények, tréningek, oktatások is megtarthatók!

Szíves megértésüket köszönjük!

Rendezvénytermek

Miért éppen minket válasszon, ha helyszínt keres?

A budai oldalon, a Sas-hegy lábánál 8 légkondicionált különtermünkben 200 főig képzések, konferenciák, céges rendezvények, termékbemutatók, prezentációs fogadások, bálok, esküvők lebonyolíthatóak.

A technikai háttér biztosítása mellett a rendezvények vendéglátása a kávészünettől kezdve a háromfogásos étkezésen át a díszvacsoráig biztosított. A termekben térítésmentesen biztosítjuk az alap technikai felszereltséget (1 db flipchart, vetítővászon és projektorállvány termenként, wifi, hangosítás 1 db kézi, vezeték nélküli mikrofonnal), emellett videokamera, projektor, tolmácsberendezés is igényelhető.

A Rubin Wellness & Conference Hotel egyik előnye a még csúcsforgalomban is nagyszámú parkolási lehetőséget biztosító kültéri parkoló, a 8 különböző méretű konferenciaterem, a felújított szállodai szobák, emellett hangulatos belső kertünk a rendezvények kellemes, nyugodt légkörét biztosítja. A rendezvény jellegétől függően, csapatépítésként olyan további szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a bowlingpályák vagy a wellness-és sportközpont használata. Mindez frekventált, az M1/M7 autópályákról is gyorsan megközelíthető helyen.Maszkviseléssel kapcsolatos szabályok:

A Rubin Wellness & Conference Hotel****, a Rubin Business Center és a Rubin Wellness & Sport Központ közösségi tereiben kötelező az orrot és a szájat egyaránt takaró maszk viselése.

A vendéglátó egységekben (Lobby Bar, Rubin Grill & Café) kötelező a maszkhasználat, kivéve az ott vásárolt étel, ital elfogyasztásának ideje alatt. Minden egyéb esetben (érkezéskor és távozáskor vagy amennyiben a vendég feláll az asztaltól, ételt szed a büféasztalról, ételt rendel, mosdóba megy) kötelező a maszk viselése.

Maszknak minősül az orvosi maszk, munkavédelmi maszk, illetve textilből vagy más anyagból készült maszk. Kendő, sál és egyéb, az arcra felhúzott ruhadarab nem helyettesíti a maszkot.

A hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével mindenkire vonatkoznak a szabályok.

Az a vendég, aki a maszkviselési szabályokat nem tartja be, nem jogosult a szolgáltatások igénybevételére és nem tartózkodhat az épületben.

Kérje ajánlatunkat rendezvényéhez!
Tervezett létszám Szállásigény
Szállásigény
Rendezvény jellege Catering igény
Catering igény
Kérjük, részletezze a rendezvénnyel kapcsolatos további kívánságait, igényeit (pl. terem berendezése, dekoráció, technikai eszközök stb.):
Hogyan talált ránk?Biztonsági kód
Foglaljon termet a legjobb áron! Kérje ajánlatunkat!

Kiemelt csomagajánlataink

    Rendezvénytermeink