HU | EN
Árkalkuláció, foglalás

Rendezvényterem bérlés

Rubin Wellness & Conference Hotel****, rendezvényterem bérlés technikai háttér biztosításával. A budai oldalon, a Sas-hegy lábánál 10 légkondicionált, korszerűen felszerelt rendezvénytermeinkben 250 főig képzések, konferenciák, céges rendezvények, termékbemutatók, prezentációs fogadások, bálok, esküvők lebonyolíthatók. Rendezvényhelyszín bérlés teljeskörű szolgáltatási palettával, kedvező rendezvényterem bérlés árakkal.

Kérje ajánlatunkat rendezvényéhez!
Tervezett létszám Szállásigény
Szállásigény
Rendezvény jellege Catering igény
Catering igény
Kérjük, részletezze a rendezvénnyel kapcsolatos további kívánságait, igényeit (pl. terem berendezése, dekoráció, technikai eszközök stb.):
Hogyan talált ránk?Biztonsági kód

Kiadó rendezvénytermek üzleti célra

Bővebben

 

Egy sikeres üzleti rendezvény megrendezése alapos tervezést és a részletekre való odafigyelést igényel. Bérelhető rendezvénytermeinket úgy alakítottuk ki, hogy minden igényt kielégítsenek: modern technológiával, kellemes légkörrel, valamint komplett rendelkezésre állással. Kivételes színvonalú szolgáltatásokkal igyekszünk biztosítani, hogy az Ön rendezvénye is sikeres legyen.

A Rubin Hotelben az összes rendezvényterem:

 • flipcharttal,

 • vetítővászonnal,

 • nagy sebességű internet-hozzáféréssel

 • projektorral és projektorállvánnyal

 • vetítővászonnal és

 • megfelelő hangosítással felszerelt.

Emellett igény szerint olyan egyéb technikai felszereltséget is tudunk biztosítani, mint például nagyméretű LCD kijelző, extra fény- és hangtechnika, videokamera, kontroll monitor, tolmácstechnika, valamint laptop. Szakértő kollégáink készséggel gondoskodnak arról, hogy minden zökkenőmentesen működjön a kezdeti beállításoktól a legapróbb logisztikai részletekig. Minden lépésnél együttműködünk Önnel annak érdekében, hogy rendezvénye sikeres és eredményes legyen.

Kiadó rendezvényterem típusok 

A Rubin Wellness & Conference Hotel**** 10 egyedi rendezvényterem dizájnnal rendelkezik többféle méretben, így Ön egyéni ízlésének és üzleti céljainak megfelelően választhatja ki az ideális rendezvényhelyszínt. Szinte mindegyik termünk természetes fénnyel, légkondicionálással, valamint árnyékolással, sötétítéssel rendelkezik. Rendezvényterem variációink belső kialakítása kérésre elrendezhető körasztalos, iskolapados, széksoros, valamint U-alakos kialakításban is attól függően, hogy előreláthatóan hány résztvevőre lehet majd számítani.

 • Bálterem: 300 m2, 140-200 főig

 • Sirályterem: 305 m2, 150-250 főig

 • Lounge terem: 45 m2, 20-40 főig

 • Akvamarin terem: 100 m2, 50-100 főig

 • Jade terem: 70 m2, 30-60 főig

 • Rubin terem: 70 m2, 30-60 főig

 • Nefrit terem: 50 m2, 20-30 főig

 • Olivin terem: 50 m2, 20-30 főig

 • Korall terem: 35 m2, 14-25 főig

 • Opál terem: 40 m2, 14-25 főig

Rendezvényterem bérlés: extra szolgáltatások 

A Rubin Wellness & Conference Hotel****  törekszik arra, hogy rendezvényterem bérlőink számára ne csak funkcionális munkatérrel szolgáljon. Az Ön által bérelt rendezvényterem technikai hátterének biztosítása mellett a rendezvények vendéglátása a kávészünettől kezdve a háromfogásos étkezésen át a díszvacsoráig biztosított. 

Megújult Essence éttermünkben remek alkalom nyílhat az üzletfelekkel vagy a kollégákkal való kapcsolatteremtéshez, társasági élethez. Hangulatos belső, szökőkutas kertünk pedig maximálisan biztosítja a rendezvények kellemes, nyugodt légkörét. A rendezvény jellegétől függően csapatépítésként olyan további szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint bowlingpályáink vagy a Rubin Wellness & Sport Center használata.

Üzleti céllal megszálló rendezvényterem bérlőink élvezhetik felújított és kényelmes szállodai szobáinkat, valamint a négycsillagos Rubin Wellness & Conference Hotel**** széles szolgáltatási palettáját. A Rubin Wellness és Sportközpont vendégeink számára korlátlanul igénybe vehető: élménymedencénk, pezsgőfürdőnk, merülő medencénk, különféle szaunáink (pl. finn, bio vagy infra), aroma- vagy sókabinunk, gőzfürdőnk és fitness gépeink, amelyek tökéletesek a lazításra és felfrissülésre egy hosszú munkanap után.

Céges partnereink számára egyedi igényeik maximális figyelembevételével kidolgozott, kedvezményes szállásárakat kínálunk. A corporate megállapodás legnagyobb előnye, hogy a szállodapiaci árváltozásoktól, szezonalitástól függetlenül egész évben azonos, kedvezményes szobaárakat garantálunk. A Rubin Wellness & Conference Hotel**** rendezvényterem bérlés szolgáltatásának további előnye még a csúcsforgalomban is nagyszámú parkolási lehetőséget kínáló kültéri parkolónk használata. Mindez frekventált, az M1/M7 autópályákról is gyorsan megközelíthető helyen.

 

Foglaljon termet a legjobb áron! Kérje ajánlatunkat!

Kiemelt csomagajánlataink

  Rendezvénytermeink