HU | EN
Árkalkuláció, foglalás

Clean & Safe

 A RUBIN Wellness & Conference Hotel számára a legfontosabb vendégei biztonsága, ezért is hozott rendkívüli intézkedéseket a COVID-19 terjedésének megfékezése érdekében.

Munkatársaink a megváltozott helyzet és szabályok miatt továbbképzésben részesültek. A szállodai munkafolyamatok így már az új irányelvek szerint módosultak. A szálloda több pontján érintésmentes fertőtlenítő adagoló került felszerelésre, a vendégeink számára pedig a recepción elérhető az elsősegély doboz mellett lázmérő is.

A közösségi terekben a napi takarításon felül a kilincseket, ajtókat naponta több alkalommal fertőtlenítjük, a közösségi wc-kben a felületek, kilincsek, csaptelepek és szappanadagolók fertőtlenítése naponta több alkalommal történik.

Takarító kollégáink a vendégszobába lépés előtt kézfertőtlenítőt használnak. Vendégeink kérése esetén naponta cseréljük a fürdőszobai textíliát és a szobai berendezési tárgyakat is fertőtlenítő takarítással tisztítjuk. Klímaberendezéseink fertőtlenítő és tisztító kezelésen estek át.

 

További információkért keressenek minket bizalommal:

E-mail cím: rubin@hotelrubin.hu

Telefonszám: +36 1 505 36 00