HU | EN
Árkalkuláció, foglalás

Clean & Safe

A 2020-as év számos kihívást tartogat a vendégek és a vendéglátók számára is. A RUBIN Wellness & Conference Hotel számára a legfontosabb vendégei biztonsága, ezért is hozott rendkívüli intézkedéseket a COVID-19 terjedésének megfékezése érdekében.

Munkatársaink a megváltozott helyzet és szabályok miatt továbbképzésben részesültek. A szállodai munkafolyamatok így már az új irányelvek szerint módosultak. A recepción felszerelésre került egy plexi fal a recepciós kollégák és a vendégek védelme érdekében. A szálloda több pontján érintésmentes fertőtlenítő adagoló került felszerelésre, a vendégeink számára pedig a recepción elérhető az elsősegély doboz mellett lázmérő is.

A közösségi terekben a napi takarításon felül a kilincseket, ajtókat naponta több alkalommal fertőtlenítjük, a közösségi wc-kben a felületek, kilincsek, csaptelepek és szappanadagolók fertőtlenítése naponta több alkalommal történik.

Takarító kollégáink a vendégszobába lépés előtt kézfertőtlenítőt használnak, és számukra kötelező a maszk és kesztyű viselése. Vendégeink kérése esetén naponta cseréljük a fürdőszobai textíliát és a szobai berendezési tárgyakat is fertőtlenítő takarítással tisztítjuk. Klímaberendezéseink fertőtlenítő és tisztító kezelésen estek át.

Vendégeinknek van lehetősége érintésmentes be- és kijelentkezésre, ehhez az ingyenesen elérhető online check-in alkalmazásunkat javasoljuk, aminek feltétele a vendég e-mail címének megadása.

 

 

MASZKVISELÉSSEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

A Rubin Wellness & Conference Hotel****, a Rubin Business Center, Lobby Bár, a Rubin Grill & Cafe területén kötelező az orrot és a szájat egyaránt takaró maszk viselése.

A szállóvendégek a reggeli elfogyasztása ideje alatt mentesülnek a maszkviselet alól, amennyiben a vendég feláll az asztaltól, ételt szed a büféasztalról, mosdóba megy kötelező a maszk viselése.

Rubin Grill & Café-ban az ételeket csak elvitelre tudjuk biztosítani, melyeket az általunk biztosított elviteles dobozokban, csomagolásban felár ellenében tudják átvenni, ott tartózkodás alatt a maszk viselése kötelező.

Maszknak minősül az orvosi maszk, munkavédelmi maszk, illetve textil vagy más anyagból készült maszk. Kendő, sál és egyéb az arcra felhúzott ruhadarab nem helyettesíti a maszkot.

A hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével mindenkire vonatkoznak a szabályok.

Az a vendég, aki a maszkviselési szabályokat nem tartja be, nem jogosult a szolgáltatások igénybevételére és nem tartózkodhat az épületben.

További információkért keressenek minket bizalommal:

E-mail cím: rubin@hotelrubin.hu

Telefonszám: +36 1 505 36 00