HU | EN
Árkalkuláció, foglalás

Kedves Partnereink!

A jelenlegi kormányrendelet értelmében magánrendezvényeket maximum 100 fős létszámigtudunk fogadni, vállalati rendezvények, tréningek, oktatások is megtarthatók! Egyéb rendezvényeket létszámkorlát nélkül, de csak védettségi igazolvánnyal rendelkező résztvevők számára lehet megtartani.

Szíves megértésüket köszönjük!Konferencia & Rendezvény

Miért éppen minket válasszon, ha helyszínt keres?

A budai oldalon, a Sas-hegy lábánál 8 légkondicionált különtermünkben 200 főig képzések, konferenciák, céges rendezvények, árubemutatók, prezentációs fogadások, bálok, esküvők lebonyolíthatók.

A technikai háttér biztosítása mellett a rendezvények vendéglátása a kávészünettől kezdve a háromfogásos étkezésen át a díszvacsoráig biztosított. A termekben térítésmentesen biztosítjuk az alap technikai felszereltséget (WIFI, flip chart, írásvetítő, diavetítő, pin wand, TV, videó, CD, DVD, mikrofon), emellett videokamera, projektor, tolmácsberendezés is igényelhető.

A Rubin Wellness & Conference Hotel egyik előnye a még csúcsforgalomban is nagyszámú parkolási lehetőséget biztosító kültéri parkoló, a 7 különböző méretű konferenciaterem, a felújított szállodai szobák, emellett hangulatos belső kertünk a rendezvények kellemes, nyugodt légkörét biztosítja. A rendezvény jellegétől függően, csapatépítésként olyan további szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a bowlingpályák vagy a wellness-és sportközpont használata. Mindez frekventált, az M1/M7 autópályákról is gyorsan megközelíthető helyen.

Foglaljon termet a legjobb áron! Kérje ajánlatunkat!

Kiemelt csomagajánlataink

    Rendezvénytermeink