HU | EN
Árkalkuláció, foglalás

Konferencia & Rendezvény

Miért éppen minket válasszon, ha helyszínt keres?

A budai oldalon, a Sas-hegy lábánál 10 légkondicionált különtermünkben 200 főig képzések, konferenciák, céges rendezvények, árubemutatók, prezentációs fogadások, bálok, esküvők lebonyolíthatók.

A technikai háttér biztosítása mellett a rendezvények vendéglátása a kávészünettől kezdve a háromfogásos étkezésen át a díszvacsoráig biztosított. A termekben térítésmentesen biztosítjuk az alap technikai felszereltséget (WIFI, flip chart, írásvetítő, diavetítő, pin wand, TV, videó, CD, DVD, mikrofon), emellett videokamera, projektor, tolmácsberendezés is igényelhető.

A Rubin Wellness & Conference Hotel egyik előnye a még csúcsforgalomban is nagyszámú parkolási lehetőséget biztosító kültéri parkoló, a 10 különböző méretű konferenciaterem, a felújított szállodai szobák, emellett hangulatos belső kertünk a rendezvények kellemes, nyugodt légkörét biztosítja. A rendezvény jellegétől függően, csapatépítésként olyan további szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a bowlingpályák vagy a wellness-és sportközpont használata. Mindez frekventált, az M1/M7 autópályákról is gyorsan megközelíthető helyen.

Foglaljon termet a legjobb áron! Kérje ajánlatunkat!

Kiemelt csomagajánlataink

    Rendezvénytermeink