HU | EN
Árkalkuláció, foglalás

Projekt azonosítószáma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00773

Kedvezményezett neve: Apartman-Hotel Beruházó Értékesítő és Fenntartó Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Technológiai és ingatlanfejlesztés az Apartman Kft-nél.

Támogatás összege: 57 463 438 Ft.

Támogatás mértéke: 70 %.

Projekt leírása: A projekt keretében Társaságunk székhelyén valósított meg technológiai és ingatlan fejlesztést Európai Uniós támogatás segítségével..

Ingatlan beruházás keretében megújult és kibővült a hotel „A” szárnya, ami jelentős hasznos területtel növelte az épületet. Az energiacsökkentés érdekében kiépítésre került egy levegő-víz hőszivattyú, amivel fűtési és használati melegvíz rendszerünket korszerűsítettük a mai környezetbarát technológiáknak megfelelően. Eszközbeszerzés keretében a napi munkavégzés optimalizálása és a kapacitásbővítés vált lehetővé. Az eszközök a konyha és a konferencia terem eszközparkját bővítik. A fejlesztéssel a rendezvények száma és a rendezvényeken résztvevők létszáma is nőtt, amely további új munkahelyeket hozhat létre. Az információs technológia és az eszközparkunk fejlesztésével termelékenységünket tudjuk növelni..

Projekt befejezése: 2022.02.28..


Projekt azonosítószáma: VEKOP-5.1.1-5-1-2-16-2019-00155.

Kedvezményezett neve: Apartman-Hotel Beruházó Értékesitő és Fenntartó Korlátolt Felelősségü Társaság.

Projekt címe: Komplex épületenergetikai fejlesztés az Apartman - Hotel Beruházó, Értékesítő és Fenntartó Kft -nél.

Támogatás összege: 47 800 249 Ft.

Támogatás mértéke: 43,020654%.

Projekt leírása: A projekt keretében Társaságunk komplex energetikai beruházást valósított meg Európai Uniós támogatás segítségével. A projekt keretében megvalósult a Rubin Wellness & Conference Hotel homlokzatának, lábazatának és fadlásfödémjének hőszigetelése, az elavul nyílászárók korszerűre cserélése, a fűtési- és használatimelegvíz rendszer korszerűsítése, valamint telepítésre került egy 50 kW teljesítményű napelemes rendszer. A fejlesztés eredményeként az épület épületenergetikai minősítése EE kategóriából, CC kategóriába került át. Az épület üzemeltetési és fenntartási költségei jelentősen csökkentek, amely gazdasági előnyt jelent Társaságunk számára és további beruházások lehetőségét nyitja meg. A fejlesztéssel egy korszerű, energetikai szempontból a mai elvárásoknak megfelelő épületet kapunk, amely korunk környezetvédelmi irányvonalait követi. 

Projekt befejezése: 2022. március 31.