HU | EN | DE
Foglalás

Konferencia & Rendezvény

Miért éppen minket válasszon, ha helyszínt keres?

A budai oldalon, a Sas-hegy lábánál 11 légkondicionált különtermünkben 300 főig képzések, konferenciák, céges rendezvények, árubemutatók, prezentációs fogadások, bálok, esküvők lebonyolíthatóak.

A technikai háttér biztosítása mellett a rendezvények vendéglátása a kávészünettől kezdve a háromfogásos étkezésen át a díszvacsoráig biztosított. A termekben térítésmentesen biztosítjuk az alap technikai felszereltséget (WIFI, flip chart, írásvetítő, diavetítő, pin wand, TV, videó, CD, DVD, mikrofon), emellett videokamera, projektor, tolmácsberendezés is igényelhető.

A Rubin Wellness & Conference Hotel egyik előnye a még csúcsforgalomban is nagyszámú parkolási lehetőséget biztosító kültéri parkoló, a 11 különböző méretű konferenciaterem, a felújított szállodai szobák, emellett hangulatos belső kertünk a rendezvények kellemes, nyugodt légkörét biztosítja. A rendezvény jellegétől függően, csapatépítésként olyan további szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a bowlingpályák vagy a wellness-és sportközpont használata. Mindez frekventált, az M1/M7 autópályákról is gyorsan megközelíthető helyen.

JÚNIUSI AJÁNLATUNK

Minden újonnan foglalt júniusi konferenciára, tréningre, tárgyalásra és egyéb céges rendezvényre kedvezményeket biztosítunk az alábbiak szerint:

  • 10% engedmény egy választott kávészünet árából (minimum két kávészünet és egy ebéd megrendelése esetén érvényes)
  • személyenként ajándék 0,25 l limonádé és 1 adag kávé a főétkezésekhez
  • ingyenes parkolás 120 férőhelyes kültéri parkolónkban

Ajánlatunk 2017. június 1. és június 30. közötti időszakra, szabad kapacitás függvényében, újonnan lefoglalt rendezvényekre érvényes. Az ajánlat más kedvezményekkel nem vonható össze.

További információért kérje ajánlatunkat: rendezveny@hotelrubin.hu

Rendezvénytermeink