HU | EN | DE
Foglalás

Konferencia & Rendezvény

Miért éppen minket válasszon, ha helyszínt keres?

A budai oldalon, a Sas-hegy lábánál 11 légkondicionált különtermünkben 300 főig képzések, konferenciák, céges rendezvények, árubemutatók, prezentációs fogadások, bálok, esküvők lebonyolíthatóak.

A technikai háttér biztosítása mellett a rendezvények vendéglátása a kávészünettől kezdve a háromfogásos étkezésen át a díszvacsoráig biztosított. A termekben térítésmentesen biztosítjuk az alap technikai felszereltséget (WIFI, flip chart, írásvetítő, diavetítő, pin wand, TV, videó, CD, DVD, mikrofon), emellett videokamera, projektor, tolmácsberendezés is igényelhető.

A Rubin Wellness & Conference Hotel egyik előnye a még csúcsforgalomban is nagyszámú parkolási lehetőséget biztosító kültéri parkoló, a 11 különböző méretű konferenciaterem, a felújított szállodai szobák, emellett hangulatos belső kertünk a rendezvények kellemes, nyugodt légkörét biztosítja. A rendezvény jellegétől függően, csapatépítésként olyan további szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a bowlingpályák vagy a wellness-és sportközpont használata. Mindez frekventált, az M1/M7 autópályákról is gyorsan megközelíthető helyen.


A NYÁRI MELEGBEN NE A TEREMBÉRLETI DÍJ MIATT FŐJÖN A FEJE!

Minden újonnan foglalt júliusi és augusztusi konferenciára, tréningre, tárgyalásra és egyéb céges rendezvényre kedvezményeket biztosítunk az alábbiak szerint:

  • 2 kávészünet megrendelése esetén a terembérleti díjból 50% kedvezményt biztosítunk.
  • 2 kávészünet és egy ebéd megrendelése esetén a terembérleti díjat elengedjük.
  • Ingyenes technikai eszközök (projektor, vetítővászon, flipchart tábla, wifi) minden rendezvényre.
  • Ingyenes parkolás 120 férőhelyes kültéri parkolónkban minden rendezvényre.

Ajánlatunk 2017. augusztus 31-ig érvényes, szabad kapacitás függvényében, újonnan lefoglalt rendezvényekre érvényes. Az ajánlat más kedvezményekkel nem vonható össze.

További információért kérje ajánlatunkat: conference@hotelrubin.hu.

Rendezvénytermeink