HU | EN
Foglalás

Kiadó irodák

70 - 75 m2-es iroda

Irodaházunkban kiadásra kínálunk első és második emeleti, 70- 75 nm-es, több iroda helyiségből, igény szerint konyhából, fürdőszobából, illetve előtérből álló, utcára - és belső kertre néző irodákat. Az irodák festése, padlóburkolata a leendő Bérlő kérésének megfelelően kerülnek kialakításra, választható laminált parketta vagy padlószőnyeg. A légkondícionálást minden helyiségben külön felszerelt, egyedileg szabályozható split klímák biztosítják.

Iroda bérlet: 9,0 - 10,0 EUR + ÁFA / m2 / hó (szerződés időtartamától és műszaki felszereltségtől függően)
Üzemeltetési költség: 4,6 EUR + ÁFA / m2 / hó
közös területi szorzó nincs!

Az üzemeltetési költség tartalmazza a fűtést, a víz- és csatornadíjat, heti 2 alkalommal takarítást és minden egyéb üzemeltetési költséget. Nem tartalmazza az elekromos áram fogyasztást, amely külön mérőóra alapján kerül elszámolásra.

Garázs, kültéri zárt parkoló térítés ellenében, illetve közterületi ingyenes parkolás biztosított.

Az irodaházhoz tartozó Rubin Grill & Café-ban 7.30-15.30 óra között hideg- és melegkonyhai termékeket, kávét és üdítőket kínálunk nagy választékban. Amaretto Éttermünkben a'la carte, Lobby bárunkban snack étlapunkról válogathat.

Bérlőinknek 10-50% kedvezménnyel nyújtjuk konferencia, vendéglátás, illetve wellness- és sportközpontunk szolgáltatásait.

További információ

Telefon: +36 1 505 3706
E-mail: 

Ajánlatkérés iroda bérlésre